Quality for less.
Top Employer

LIDL. ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Η Lidl ως εργοδότης

Ποιοι είμαστε

Στο χώρο του εμπορίου κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση. Ιδιαίτερα στη Lidl, είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν και οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Για το λόγο αυτό αναζητάμε αξιόπιστους συνεργάτες, τους οποίους θα προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τις απαιτήσεις του κλάδου μας. Φιλοσοφία μας είναι να εξελίσσουμε τους συνεργάτες μας, προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης.

Στη Lidl Cyprus αναγνωρίζουμε το ταλέντο σας και σας δίνουμε την ευκαιρία να απογειώσετε την καριέρα σας, σε ένα διεθνές περιβάλλον! Για όλα αυτά... Lidl!

Η Lidl στην Ευρώπη και την Κύπρο

Lidl Ιστορία

Ο όμιλος Lidl ξεκίνησε τη Δεκαετία του '30 στο χώρο του Χονδρικού & Λιανικού Εμπορίου ειδών διατροφής στη Νότια Γερμανία. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε το 1973 στο Ludwigshafen και από τότε ξεκίνησε η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας, αρχικά εντός Γερμανίας και κατά τη δεκαετία του 1990 σε όλη την Ευρώπη. Από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος έως και σήμερα, η Lidl δραστηριοποιείται σχεδόν σε κάθε χώρα της Ευρώπης, με περισσότερα από 10.000 καταστήματα και περίπου 200.000 εργαζόμενους συνολικά. Στην Κύπρο το πρώτο μας κατάστημα άνοιξε το 2010, ενώ σήμερα λειτουργούν περίπου 15. Οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Λάρνακα. Το ανθρώπινο δυναμικό μας ανέρχεται σε πάνω από 500 εργαζόμενους.

Καριέρα με προοπτικές

Καριέρα με προοπτικές

Ξεκινώντας στη Lidl, εξασφαλίζετε μια καριέρα με αξιοκρατικά κριτήρια. Φιλοσοφία μας είναι να εξελίσσουμε τους αξιόλογους συνεργάτες μας, προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης. Αμείβουμε τους συνεργάτες μας με αξιόλογους μισθούς. Διαφυλάσσουμε τις νόμιμες παροχές και τα εργασιακά δικαιώματα, παρέχοντας ένα ασφαλές και δίκαιο πλαίσιο εργασίας. Αναλαμβάνουμε να σας προετοιμάσουμε πλήρως για τα νέα σας καθήκοντα. Κάθε νέος συνεργάτης παρακολουθεί ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της θέσης. Εάν διαθέτετε δεξιότητες όπως επικοινωνία, ευθύτητα και συνέπεια τότε μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλος στην οικογένεια της Lidl.

Οι αρχές μας

Οι αρχές μας

Ως επιχείρηση με παρουσία σε διεθνές επίπεδο, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα των πολιτισμών, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τις αξίες και παραδόσεις που τους χαρακτηρίζουν. Η εργασία μας διέπεται από επιχειρησιακές αρχές και κανόνες συμπεριφοράς.

Περιβάλλον και κοινωνική ευθύνη

Υπευθυνότητα: Αποστολή μας ένα καλύτερο αύριο

Ως αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης η Lidl είναι παρούσα σε όλη την Κύπρο και έρχεται σε καθημερινή επαφή με τους κατοίκους. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένους κοινωνικούς εταίρους, καθώς και με τοπικούς φορείς και οργανισμούς σε θέματα ενημέρωσης για την ισορροπημένη διατροφή των μαθητών στα σχολεία. Σε διεθνές επίπεδο, συνεργαζόμαστε με τον έμπειρο και αξιόπιστο Οργανισμό για τη Διεθνή Συνεργασία (GIC) της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης, για τους ανθρώπους στις αναπτυσσόμενες και αναδυόμενες χώρες.

Quality for less

Ποιότητα και τιμή με διαφορά

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές και πάντα στην καλύτερη τιμή. Η γκάμα των προϊόντων μας μεγαλώνει καθημερινά, ο ποιοτικός έλεγχος είναι συνεχής και γίνεται με αυστηρά κριτήρια. Ελέγχουμε και εξετάζουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, μέσα από το εταιρικό Σύστημα Διαχείρισης Ποιοτικού Ελέγχου.